Η ΕΤΑΙΡΙΑ

HORECA
2020
Η Astor Hellas είναι πλέον μία από τις κορυφαίες εταιρίες χονδρικού εμπορίου στην ελληνική αγορά. Ειδικεύεται στο εμπόριο καλλυντικών, ειδών οικιακής χρήσης και προσωπικής φροντίδας, καθώς και τροφίμων.
2020
DSC_8651b-min
2002
Η ASTOR HELLAS ιδρύθηκε το 2002 στην Θεσσαλονίκη και έχει εδραιωθεί από τότε ως μία από τις σημαντικότερες εταιρίες στη διακίνηση καταναλωτικών αγαθών στην Ελληνική αγορά.
2002
timeline_photo_1990_2-min
1990
Το εμπορικό παρελθόν της εταιρίας όμως συνδέεται με την οικογένεια της ASTOR HELLAS από πολύ νωρίτερα, με δραστηριότητες που περιλαμβάνουν την χονδρική εμπορία, διανομή και λιανική πώληση στην Ελλάδα και την Νότια Αφρική.
 
1990
timeline_photo_1960_0-min
1960
Οι δραστηριότητες της εταιρίας χρονολογούνται ήδη από τη δεκαετία του 1960 στην Βόρεια Ελλάδα, πριν ακόμα από την ταχέως αναπτυσσόμενη οικονομική και εμπορική της πορεία.
1960

Υπηρεσίες

Η Astor Hellas απαρτίζεται από δύο εμπορικές λειτουργίες. Η πρώτη αφορά στο εμπόριο επώνυμων προϊόντων που η διανομή τους καλύπτει όλο τον ελλαδικό χώρο και η δεύτερη αναφέρεται στη διανομή των δικών της αποκλειστικών προϊόντων που στοχεύει στον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

Τομείς Δραστηριότητας

Artboard 3
Artboard 3

Καλλυντικά μαζικής αγοράς

Artboard 7
Artboard 7

Είδη οικιακής χρήσης

Artboard 4
Artboard 4

Κονσερβοποιημένα προϊόντα

Artboard 2
Artboard 2

Είδη προσωπικής φροντίδας

HO.RE.CA

Δραστηριοποιούμαστε επίσης και στο βιομηχανικό χώρο της HO.RE.CA με συνεχώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων προκειμένου να εδραιώσουμε την παρουσία μας και στον επαγγελματικό χώρο, παρέχοντας περισσότερες επιλογές στους πελάτες μας.
Scroll to Top